Знавець 13 серпня вдячний інтуїції

Tweet

Третій тиждень проекту «Знай Україну» почався з вражаючих результатів – 37 194 сесій та 90 938 правильних відповідей! Учасники не припиняють дивувати своїми знаннями.

Тріумфатором 13 серпня знову стала Біла Церква – пан Євгеній з цього затишного міста став знавцем дня. Він поділився з нами, звідки у нього такі знання про Україну: «Я довго живу, багато читаю і довіряю інтуїції».

Цікаво, що учасники проекту почали більш ретельно готуватися для проходження тестування. Пан Євгеній розповів, що розділив питання на категорії: географія, історія, культура, поп-культура та спорт. Наш герой відповідав за надсилання SMS-відповідей, а жінка, яка «вміє швидко друкувати», шукала допомоги в Інтернеті. 

Наш знавець сказав, що крім знань важлива удача та інтуїція. Тому збирайте удачу в кулак, надсилайте заповітну SMS зі словом СТАРТ – та вперед до звання Кращого Знавця України! 

Tweet
Попереднiй запис
Подробиці зйомок відео проекту «Знай Україну» за участі Олега Скрипки
Наступний запис
14 серпня: Кіровоград знову в лідерах
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .