Знавець 37-го дня несамовито вболіває за «Шахтар»

Tweet

Хоча й сам проживає у Маріуполі. На запитання, як Олександру вдалося краще за інших пройти наше SMS-тестування, він без вагань відповів: «Google знає все».

Батько Олександра, військовий, захоплювався літаками. Ось і син подався в авіацію: закінчивши профільний виш в Кіровограді, пішов працювати на маріупольський аеропорт диспетчером управління повітряного руху.

Untitled

автор: tantyanaklad 

До слова, саме робота часом заважає Олександру його головному хобі - поганяти м’яча у дворі з друзями або вболівати за улюблену команду. І це, до слова, не маріупольський «Іллічівець». Олександр вболіває за багаторазового чемпіона України донецький «Шахтар».

Уже два роки в нього є абонемент на домашні матчі клубу в першості України. Не оминає Олександр і міжнародні матчі, зокрема Ліги Чемпіонів.

Зізнається, дуже шкодує, що не зможе потрапити на стартовий матч улюбленої команди в найпрестижнішому клубному турнірі Європи, адже має… регулювати рух літаків.

Що не кажіть, а вибір на користь «Шахтаря», який зробив Олександр, зрозумілий: команда не тільки демонструє гарну гру, а й грає на одному з кращих стадіонів Європи, де вболівати – одне задоволення.

Untitled2

автор: Олександр 

«Донбас Арена» – це перший в країні стадіон класу «Еліт» та справжня гордість Донецька. Його будували три роки у самісінькому центрі – міському парку культури та відпочинку, а на відкриття у серпні 2009 року запросили американську поп-діву Бейонс.

«Донбас Арена» стала також головною ареною матчів нашої збірної на першості Європи.

Через масштабність та красу ми свого часу включили цей стадіон до списку ТОП-5 причин відвідати Донецьк. Про решту ви можете дізнатися у нашій публікації.

Tweet
Попереднiй запис
Знавець 36-го дня проекту обожнює малювати
Наступний запис
Вчитель-мандрівник стала «Знавцем дня»!
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .