Вчитель-мандрівник стала «Знавцем дня»!

Tweet

Вже вкотре знавці переконують нас в тому, що мандрівники мають чимало переваг у порівнянні з тими, хто любить пасивний відпочинок.

Знавець 38 дня проекту походить з-за кордону, а саме з Угорщини, але вже багато років живе в Україні. Цікаво, що Ольга Сергіївна, як і багато інших попередніх Знавців працює вчителькою — навчання діточок є першим і головним захопленням пані Ольги, яка спеціалізується на викладанні англійської мови.

У позакласний час Ольга Сергіївна подорожує разом зі своїми вихованцями. До переліку відвіданих ними місць входять Польща, Чехія, Німеччина і Австрія, а вже цього року маленькі мандрівники збираються до Парижу!

71030031

Але не Європою єдиною – за словами Ольги Сергіївни, їх мандрівна група побувала і в багатьох куточках України. Особливе захоплення в неї викликають Кримські і Карпатські гори, але її серце належить місту Монастирищу, що у Черкаській області.

Screen Shot 2012-09-11 at 1.14.06 PM

Це невелике містечко відоме тим, що на його місці у 1653 році Іван Богун разом з 4-ма тисячами козаків розгромив 15-тисячне військо поляків. Сьогодні Монастирище є цікавим для туристів своєю дивовижною природою та такими пам’ятками, як «Леськівське диво», Дубрівський та Бачкуринський садибні парки.

Screen Shot 2012-09-11 at 1.14.19 PM

За словами Ольги Сергіївни, вона мріє відвідати найближчим часом зі своїми учнями Англію. А тим часом сидимо й гадаємо – хтозна, може якщо пані Ольга отримає головний подарунок проекту «Знай Україну», то на дітей в такому разі чекатиме неперевершена подорож!

Tweet
Попереднiй запис
Знавець 37-го дня несамовито вболіває за «Шахтар»
Наступний запис
Міцний столичний знавець
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .