І знову Знавець-вчитель!

Tweet

Вже не вперше вчителі доводять нам, що вони є справжніми знавцями України. Ми зовсім нещодавно знайомили вас з Вікторією, яка працює в одній з дніпропетровських шкіл, а тимчасом когорта Знавців поповнилась ще одним освітянином!

Знавець 3-го вересня Ірина теж походить з Дніпропетровщини, а саме – з невеличкого села Красне.

Як і попередня героїня, Ірина теж працює вчителькою. Вона щиро зізнається у своій любові до дітей, але з особливою теплотою згадує подорожі Україною зі своєю малечою.

Хоча учні Ірини ще зовсім маленькі, вони вже відвідали всі разом Карпатські гори, Київ та Мукачево. До речі, вона каже, що взагалі мріє переїхати до Західної України, адже там неймовірно прекрасна природа.

cfe41d59840385e60887e663eed917c9_600x1000



Так, красу «українських Альп» і справді не поставиш під сумнів. Ми й самі дуже любимо цю унікальну природну скарбницю, переконайтесь і ви зайвий раз у цьому, подивившись галерею одного з наших активних користувачів: http://iloveukraine.com.ua/user/7397

Щодо проекту, Ірина запевнила, що майже всі питання були легкими для неї, от тільки зі спортивними були невеличкі труднощі.

Також вона зауважила, що творчість відомої письменниці Марка Вовчка є скарбом української літератури, а також радить обов’язково всім прочитати «Кайдашеву сім’ю» Нечуя-Левицького — хто-то, а вчителька на цьому розуміється, отже ми пішли перечитувати!

Tweet
Попереднiй запис
Знавець Дня знань
Наступний запис
Знавець 36-го дня проекту обожнює малювати
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .