Знавець Дня знань

Tweet

Погодьтеся, стати «Знавцем дня» в святковий День знань – це символічно.

Отже, 1-го вересня дружня сім’я Знавців поповнилась ще однією людиною – Євгеном, уроженцем маленького села Коханівка (менше 500 людей!), що на Дніпропетровщині. Сам Євген дуже пишається своїм рідним краєм і завіряє, що кращого місця не зустрічав. Євгену є з чим порівнювати, адже він часто-густо їздить у відрядження до найрізноманітніших куточків України.

До речі, Євген керує власною будівельною компанією. Каже, спорудження будинків приносить йому справжнє задоволення! Та й справді, мабуть, усвідомлення того, що ти створюєш майбутні сімейні гніздечка не може не приносити задоволення.

У рідкісні вільні миттєвості Знавець 1 вересня не марнує нагоди з’їдити кудись зі своєю сім’єю, але якщо часу зовсім мало, то можна й просто послухати улюблені гурти ТіК або ТНМК.

До речі, фанаткою цих музичних виконавців є і героїня наступного дня – Ілона з Кіровоградщини. Її девіз – тільки активне, повноцінне життя!

89793497

Слово Ілони із ділом не розходиться, адже вона регулярно відвідує тренажерну залу, а весь інший вільний час привячує вихованню дитини. Як зазначила наша учасниця, через роботу в неї не випадає можливості організовувати собі повноцінну подорож, але вибратись на природу – обов’язкова программа на вихідні  за будь-яких обставин.

До речі, вечорами Ілона полюбляє дивитись телепередачу «Найрозумніший» зі своєю дитиною, яка вже почасту сама відповідає на питання! Очевидно, вже зовсім скоро ми маємо всі шанси отримати нового маленького Знавця :)

200415399-001

Tweet
Попереднiй запис
Знавець 5-го тижня з Білої Церкви дуже чекає на онуків
Наступний запис
І знову Знавець-вчитель!
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .