Свого представника у збірній кращих знавців України матиме і Дніпропетровськ

Tweet

Пані Вікторія, яка працює вчителькою в одній із шкіл міста, продемонструвала найкращі знання та спритність у 27 день нашого проекту.

З Дніпропетровськом у «Київстара» вже склалися особливі відносини. Не тільки тому, що в цьому місті переважно живуть саме наші абоненти.

Компанія вважає Дніпропетровськ своїм справжнім другом. Чи навіть родичем. Саме тому минулого року «Київстар» подарував місту рекордної довжини «Сімейну лавку», яку встановили на Дніпровській набережній.

До слова, на лавиці можна не тільки милуватися Дніпром та індустріальними краєвидами, а й «сидіти» в Інтернеті. «Київстар» подбав, аби у такому комфортному місті кожен міг вільно спілкуватися з рідними та друзями. Або, скажімо, дізнаватися цікаві факти про Україну на нашому порталі iloveukraine.com.ua, готуючись до сесій SMS-тестування проекту «Знай Україну». Хоча знаєте, тут можна спокійно й відповідати на запитання усією сім’єю та підглядати підказки у разі потреби в Інтернеті.

Так робила і наш знавець 27-го дня проекту пані Вікторія. Підказував їй чоловік, а коли система запитувала про спорт, то гуртом дивилися відповіді в мережі. Єдине, складали SMS-тест вдома, а не свіжому повітрі.

Победитель 27 августа

Думаємо, що усім жителям Дніпропетровська та гостям за нагоди слід спробувати пройти тест саме на «Сімейній лавці» – самому чи з групою підтримки. У перервах – прогулятися фантастичною набережною, сфотографувавши на пам’ять фонтан «Білий Лебідь». Нам здається, що це місце має стати для вас фартовим.

У всякому разі гарні емоції від прогулянки тут вам гарантовані. А ось і наш путівник на всяк випадок.

 

Tweet
Попереднiй запис
Знавець 28-го серпня: «Допомогли захоплення історією та географією»
Наступний запис
Вправний Знавець з міста-фортеці
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .