Дайвер-дизайнер

Tweet

Вітаймо ще одного студента в рядах Знавців! Герой сьогоднішньої публікації – Олександр – навчається на спеціальності «Дизайн інтер’єрів». За словами Олександра, опановування такої творчої науки дуже допомагає йому як в повсякденному житті, так і в ситуаціях, коли потрібен справжній «мозковий штурм».

Олександр зізнається, що стати «Знавцем дня» було не так-то просто: «багато складних питань, деякі дуже хитрі – одразу і не скажеш, яка з відповідей є правильною». Втім, завдяки допомоги своїх друзів Олександр все ж таки зміг дати правильні відповіді на достатню кількість питань.

Однак він виявився чемпіоном не лише в знаннях: так, Олександр вже багато років займається бойовим мистецтвом тхеквондо, що має більш ніж 2000 років історії!

77890536

Для нашого Знавця тхеквондо є не просто хобі, адже він має коричневий пояс та регулярно їздить на змагання в різні куточки України. «Найприємніше, що можна зробити після змагань – це піти на цікаву екскурсію містом», стверджує Олександр. Хоча робити серйозної спортивної кар'єри він не планує – «це не моє», каже він.

Подорожує Олександр не лише задля участі у змаганнях, але і для улюбленого ним активного відпочинку. Зокрема, до своїх захоплень він відносить велосипедні тури та дайвинг, найкращим місцем для якого Олександр вважає мис Тарханкут.

Untitled

автор: Константин Путилов

До речі, ви знаєте, що заповідник Джангульське узбережжя, до якого належить Тарханкут, вважається ідеальним місцем не лише для дайвингу, але і для віндсьорфінгу і кайтингу? Тут є навіть підводна «Алея вождів», зроблена самими дайверами зі старих монументів радянської епохи. Хоча найбільшої популярності мис Тарханкут досяг завдяки своїй теплій, кристально чистій воді, яка приваблює як звичайних туристів, так і любителів підводної фотографії разом з прихильниками активного відпочинку. 

Untitled2

автор: Елена

Tweet
Попереднiй запис
Архітекторові, який побудував Харків, пропонували роботу в Москві, але він обрав рідне місто
Наступний запис
Наймолодший Знавець – призер олімпіад
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .

Щоденник:

Денис, Знавець 28-го вересня
Денис, Знавець 28-го вересня
 В мене неодноразово…
Анатолій, Знавець 27-го вересня
Анатолій, Знавець 27-го вересня
 В школі я мав відмінні…
Юлія, Знавець 24-го вересня
Юлія, Знавець 24-го вересня
  Я народилась…