Вітаємо кращого знавця першого дня проекту «Знай Україну»!

Tweet

Киянин Євген зміг пройти SMS-тестування краще за решту учасників разом з друзями. 

Як і обіцяли, ми відшукали того, хто у перший день нашого проекту дав найбільшу кількість правильних відповідей впродовж 30-хвилинної сесії запитань про Україну.

Це киянин Євген. Йому 28 років. За фахом – інженер. Захоплюється комп’ютерами та футболом.

«Сиділи ми з друзями ввечері – спілкувалися, дивилися телевізор. І ось побачили рекламу проекту «Знай Україну» разом з Олегом Скрипкою. 7 гривень – невелика сума, тому вирішили спробувати», – розповів нам Євген про тріумфальний вечір.

За його словами, так співпало, що у кожного з компанії – своє коло інтересів, тому і відповіді на запитання давали разом – хто з якої сфери краще знав, той і обирав правильний варіант. 

«Звичайно, щось підглядали в інтернеті. Це ж не заборонено правилами. Так, було запитання про колір квітки в одному з кліпів. Правильну відповідь знайшли на Youtube. Ще було одне запитання, відповідь на яке ми не знали і в мережі не могли знайти, тому вирішили відповідати навмання – і вгадали», – зізнався Євген.

Разом з друзями вони пройшли до 10 SMS-тестів, і зовсім не сподівалися, що один з результатів виявиться першим у рейтингу дня: «Ми не слідкували, скільки пройшли сесій та дали підряд правильних відповідей».

Попри статус знавця дня та подарунок у розмірі 20 000 гривень, Євген не збирається зупинятися на досягнутому: «Сьогодні знову відповідав на запитання разом з іншими друзями».

Ось так стають кращими знавцями у нашому проекті та отримують цінні подарунки. 

Беріть приклад)

Tweet
Попереднiй запис
У перший день проекту «Знай Україну» учасники дали 3000 правильних відповідей
Наступний запис
За другий день проекту кількість бажаючих знати Україну краще сягнула 2 000
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .