Киянка Олена стала знавцем 4-го дня, шукаючи розваги та нових знань

Tweet

А на запитання їй допомагав відповідати бойфренд.

Olena1

«У напруженому робочому графіку мені важко знайти час для розваг. Але я не нехтую можливостями отримати новий досвід та знання. Тому коли побачила рекламу «Знай Україну», без вагань вирішила спробувати», – розповіла нам приватний підприємець із столиці Олена.

Як і всі попередні знавці, герой 4-го дня проекту проходила SMS-тестування разом з друзями. Найбільше підказував бойфренд Олени, який керує юридичною фірмою та добре знає історію.

«Деякі питання були дуже складними, ми навіть міні-дебати влаштовували. Деякі – геть простими. З кожною сесією у нас виходило все краще і краще. В якийсь момент уже збилася з ліку, який по-черзі тест складали, бо відповідали на запитання вже з «спортивною цікавістю», – пригадує Олена. –  Рекомендую всім перевірити свої знання та здобути нові, хоча б заради цікавості. Особливо молоді».

Наостанок, дівчина подякувала батькам, бабусі з дідусем, вчителям та викладачам за величезний вклад в її освіту та побажала успіху усім, хто любить і знає Україну! 

Tweet
Попереднiй запис
Знавець 2-го дня з Мукачева поділилася секретом успіху
Наступний запис
До титулу знавця киянин Денис йшов два дні
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .