День 11: знавець дня розповів секрет успіху

Tweet

Субота, одинадцятий день проекту, видалася не менш насиченою, ніж попередні дні, – люди безупинно відповідали на SMS-запитання про Україну, разом пройшовши 28919 сесій!

Приємно те, що кількість правильних відповідей невпинно зростає у порівнянні з хибними. Українці безперечно стають справжніми ерудитами)

Також тішить, що активну участь бере не лише молодь, а й люди з досвідом. Цього разу знавцем дня стала пенсіонерка з Кіровограду – пані Надія.Про проект їй розповів онук, а відповіді на запитання вони давали усією родиною – емоційно та з захопленням. Пані Надія поділилась з нами, що ключ до успіху – це досвід. З цим не посперечаєшся, чи не так?

Tweet
Попереднiй запис
Знавцем 10-го дня стала киянка
Наступний запис
Знавцем 12-го дня стала пенсіонерка з Білої Церкви
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарі (4):

Рейтинг: 0
Nazariy, 14.08.2012 16:10

Люди добрі, я вас благаю)
Не годуйте Київстар! 35к сесій - це 250к гривень, причому кількість сесій щоразу зростає, оскільки проект набирає обороти. Візьмемо дуже грубо і занижено 40к буде середня кількість сесій на протязі всього часу.
280к грн в день - 20к= 260к/ тиждень*7=1.820 млн - 80к=1,740 МЛН в тиждень.
3 місяці по 4 тижні = 13 тижнів = 13*1,740 МЛН=22,6 - 1млн= 21,6 млн гривень, затративши зовсім небагато грошей на складання питань і рекламну компанію. NOT BAD KYIVSTAR.

Рейтинг: 0
Сергей Андриюк, 15.08.2012 11:49

згідний

Рейтинг: 0
Павел Павленко, 16.08.2012 14:24

Не кормите киевстар?
жадная салоедская натура. если люди учавствуют и развлекаются, то какое тебе, господин Nazariy, дело сколько зарабатывает компания, главное, что народу интересно и весело. Кроме того, никто никого учавствовать не заставляет, так что держал бы свою арифметику при себе и не позорился собственным жлобсвом.
пис!

Рейтинг: 0
Иван, 26.08.2012 12:51

Дело не в жлобстве, а в необоснованной цене.

Учитывая составляющую азарта, такая “игра” чревата. Плюс постоянные заманивающие смс-ки, с латентными посылами типа “ще трішки і ви виграєте”

Сужу  по себе. Я инвалид, реально заразился єтой игрой и спустил ~400 грн на нее. Удалось ответить на 30 вопросов. Это половина моей пенсии. Естественно, ничего я не выиграл. Но финансовое положение усугубилось.

А теперь представте сколько таких людей, с ничтожным достатком заражаются этой инфекцией азарта и просаживают последние деньги, в надежде разбогатеть.

Так что оставте хвалебные дифирамбы компании при себе. У этой медали две стороны. С одной она приносит пользу, а с другой сосет беспощадно деньги любыми средствами.

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .