Кіровоград та Одеса знову в лідерах

Tweet

За три дні проекту, з 20 по 23 серпня, учасники проекту дали 178 000 правильних відповідей! А серед знавців знову Кіровоград, з чим ми його вітаємо)

Першою ми з великою радістю представляємо до вашої уваги 28-річну Олену з міста Одеса, яка стала знавцем дня 20-го серпня. З проектом «Знай Україну» Олена познайомилась завдяки рекламі по телебаченню та в Інтернеті, крім цього вона чула історії інших щасливчиків, що і надихнуло до участі в проекті. Олена каже, що її головною підтримкою була сім'я, але вона й сама правильно відповіла на багато питань, адже вона любить Україну та багато знає про неї. 

21-го серпня знавцем стала 41-річна пані Наталя з міста Кіровоград. Відповідати на питання проекту їй допомагала вся сім'я, а це троє дітей і чоловік з чудовими знаннями історії. За словами Наталі, питання, що стосувалися Євро, були доволі складними, а от ті, що стосувалися серіалів, областей та історії України, дались їй відносно легко. 

І, нарешті, «Знавцем дня» 22-го серпня став 40-річний Олександр з міста Соколівка (Кіровоградська область). Давати відповіді на запитання учаснику допомагала родина, що вже стало чарівною традицією нашого проекту. Вітаємо наших знавців! 

Tweet
Попереднiй запис
Відео-інтерв'ю зі знавцем 7-го дня
Наступний запис
Вітаємо з Днем Незалежності України!
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарі (2):

Рейтинг: 0
Виктор, 26.08.2012 18:52

А хто став переможцем 19 серпня?

Рейтинг: 0
Moderator, 28.08.2012 19:03

Нам нарешті вдалося зв’язатись зі Знавцем дня 19 серпня. Незабаром буде опубліковане бліц-інтерв’ю зі Знавцем. Слідкуйте за новинами!

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .