Знавець 5-го тижня з Білої Церкви дуже чекає на онуків

Tweet

Пані Валентина разом з рідними протягом усієї неділі відповідала на запитання проекту і випередила усіх інших учасників, а тому отримає від «Київстар» подарунок в розмірі 100 000 гривень.

Нам Валентина Дмитрівна зізналася, що поки не вирішила, куди саме витратить цю суму. «Дітям буду допомагати», – додала зрештою вона.

До речі, рідна донька, розповіла наш Знавець, також доклалася до здобуття титулу, так само як і чоловік пані Валентини. Усі разом вони зібралися в минулу неділю та гуртом перевіряли власні знання про Україну. «Чоловік - по спорту, а донька підказувала відповіді на гуманітарні запитання. Старалися, аби був найкращий результат».

Валентина Дмитрівна мешкає з рідними у Білій Церкві. «Маленьке затишне містечко», – зауважила вона. Більше того, поруч з помешканням нашого Знавця знаходиться відомий дендропарк «Олександрія». Подейкують, десь у ньому є таємний вхід до підземелля, яке тягнеться від парку до замкової гори у центрі міста. За легендою Олександра Браницька, засновниця парку, наказала звести під Білою Церквою ціле місто, де розташовувалися особисті покої графині та її коштовності. Де цей вхід – достеменно ніхто не знає. Але хтозна, може легенда правдива і під містом досі зберігаються скарби.

Також Валентина Дмитрівна з сім’єю люблять їздити на річку Рось, що за 15 хвилин на авто від міста. «Тут також неймовірні краєвиди», – підкреслила вона.

автор: Лиля

У вільний час пані Валентина читає, зокрема в Інтернеті, та в’яже: «Все: кофти, носки, шапки, рукавиці для рідних». А ще пані Валентина з чоловіком дуже чекають на онуків.

Обіцяють, що і надалі братимуть участь в проекті всією родиною та закликають інших скористатися цією можливістю, щоб перевірити свої знання.

Tweet
Попереднiй запис
Юзівець дня ☺
Наступний запис
Знавець Дня знань
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .