Олег Скрипка особисто презентував проект «Знай Україну» від «Київстар»

Tweet

Про неї розповіли цього понеділка, 30 липня, у Великій конференц-залі Національної Академії Наук України на прес-конференції. 

Директор з корпоративних зв’язків «Київстар» Жанна Пархоменко зазначила, що компанія два роки готувалася до презентації цього проекту.

THE_6105

«Почуття любові починається, перш за все, зі знання. Тому презентувавши країні проект «Поділіться любов’ю до України», ми вирішили не спинятися на цьому і пішли далі», – зазначила пані Жанна, яка напередодні нам у дрібницях розповіла про нову ініціативу компанії.

Після цього слово взяв головний герой «Знай Україну» Олег Скрипка. 

THE_6124

«Іноді деякі речі потребують згоди чи внутрішнього компромісу. Тут нема ніякого компромісу – я відразу погодився долучитися до проекту, і це природно. Сам для себе я давно зрозумів, що тільки спільно можна робити прекрасні великомасштабні речі – культурні, патріотичні. Як то кажуть, гуртом і батька краще бити», – закінчив жартом свої перші слова артист на презентації та запросив усіх разом подивитися телевізійні ролики, в яких українців надихають більше дізнаватися про Україну. 

Окрему частину презентації було відведено на роз’яснення практичної частини проекту – SMS-тестування, в якому щодня буде визначатися знавець на 20 000 грн., щотижня – знавець на 80 000 грн., а у фіналі – кращий знавець України, який отримає 1 000 000 гривень.

«Ми виходили з того, що такий проект має відповідати певним критеріям: мати просту механіку, інтуїтивну та просту тарифікацію, бути абсолютно прозорим у визначенні кращих знавців України, – зауважив присутнім директор з продуктів та нового бізнесу «Київстар» Олексій Киреєв. – Для реалізації задуманого ми прискіпливо шукали партнера. Ним став експерт з інформаційно-розважальних контент послуг із світовим досвідом «Велті». Однак більшу частину проекту ми робили на власних потужностях».

THE_6267

Пан Олексій пояснив присутнім усі подробиці участі в проекті – від попередніх умов до визначення кращих знавців України. Цю інформацію ви можете легко знайти тут.

На сайті у вас також є змога поставити будь-яке власне запитання, пов’язане з проектом «Знай Україну».

Завершилася презентація запитаннями до Олега Скрипки, інтерв’ю з яким читайте незабаром у нас на порталі, та випробовуванням власних сил у пробному SMS-тестуванні.

THE_6570

Щоб замовити справжню сесію запитань вже зараз – відправляйте SMS-повідомлення зі словом СТАРТ (START) на короткий номер 380. Бажаємо вам удачі!

Tweet
Попереднiй запис
Жанна Пархоменко: «Українці хочуть знати про Україну більше»
Наступний запис
У перший день проекту «Знай Україну» учасники дали 3000 правильних відповідей
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарі (2):

Рейтинг: 0
Валентин, 03.08.2012 17:11

Як добре що в нас є люди, які щиро вірять в Нас- в Українців.

Рейтинг: 0
andrey, 08.08.2012 23:38

проект супер!!и думаю это только начало!компания киевстар взяла верный курс на повышение культуры общества, особенно молодежи, которые уже непредставляют себя без информационных технологий!Это тот случай когда излишняя загруженность общества потоками информации на руку таким удивительным проектам, которые воодушевляют к путешествиям и открытиям новых приключений, познаний ни гдето там за границей, а сдесь,- в другой области, в соседнем селе, за углом,-то что совсем рядом и доступно нам!!Браво Киевстар

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .