Подробиці зйомок відео проекту «Знай Україну» за участі Олега Скрипки

Tweet

Зйомки загалом тривали дві повні доби з невеликою перервою на сон, протягом яких знімальній групі на чолі з головним героєм довелося постійно рятуватися від дощу та вдягати гумові чоботи.

З першого серпня на вітчизняних телеканалах українці мають можливість бачити незвичну рекламу. У ній Олег Скрипка розповідає про 4 яскраві, але маловідомі факти з історії України та закликає українців дізнаватися більше про рідну країну.

_DSC0623

Як зізнався наш герой на презентації нового національного проекту від «Київстар», до зйомок він і сам не знав цих фактів – ні про бар’єрний риф, ні про трембіту, ні про суцільнозварні мости, ні про «мертву петлю Нестерова».

Історії про останні три факти було знято в один день. Спочатку на аеродромі «Чайка», потім у музеї під відкритим небом «Пирогово», а наприкінці дня – на мосту Патона. Вранці наступного дня вся знімальна група вирушила в експедицію до Кам’янець-Подільського, де мали зняти останню, чи то першу з перелічених історій. 

_DSC0563

До слова, усі два дні зйомок погода була дуже примхливою. Майже весь час знімальна група буквально тікала від негоди. Одразу після закінчення зйомок на аеродромі, коли колектив ще тільки згортав апаратуру, розпочався дощ. Те ж саме сталося й у «Пирогово». Міст Патона також зустрів усіх справжньою зливою. Та найцікавіше випробування чекало на групу в Товтрах. У той момент, коли всю апаратуру з великими труднощами було опущено в каньйон, дощ полив наче з відра. Тож спускатися та підійматися до місця зйомок довелося мотузкою. Погода не залишила вибору – всі присутні були змушені взути гумові чоботи. Навіть Олегові Скрипці.

_DSC0527

Останній виявив неабияку зацікавленість до цього проекту ще задовго до початку зйомок – на етапі формування ідеї.Під час зйомок артист продемонстрував колосальну працездатність та зосередженість, докладав максимум зусиль, незважаючи на природні катаклізми, що весь час переслідували знімальну групу. А в безпосередньому спілкуванні Олег виявився дуже щирим та дружелюбним, без найменшого нальоту «зірковості».

_DSC0573

На презентаційній прес-конференції Олег Скрипка зізнався, що під час зйомок було влаштованоцілий кастинг вишиванок для головного героя. Керував цим процесом режисер з Австралії Джон Гвітер.

Окрім нього до зйомок неперевершеного відео доклалися також оператор Вілі Деттмейера з Німеччини, агентства Adventa Lowe, відповідальне за творчий бік процесу, яке на зйомках було представлене креативною командою у складі Олексія Пасічника, Дениса Урусова, Дмитра Сімонова та Ольги Доброцької. Усі організаційні питання вирішувалися компанією LimeLite Studio – таким собі складним механізмом із величезною кількістю персоналу під керівництвом продюсера Альберта Зурашвілі.

_DSC0581

Насправді ж, це лише верхівка айсберга, адже створення рекламного ролика надзвичайно складний процес, у якому було задіяно безліч осіб, і перерахувати усіх надзвичайно складно.

Побачити процес виробництва зсередини можна на спеціально підготовленому making off.

«Київстар» 

Неля Усс — Head of Department Business Unit Mass Segment 

Тетяна Свєтлова — Brand Manager 

Жанна Пархоменко –  Chief Corporate Affairs Officer

Ніна Васильова – Leading PR Specialist / Corporate Affairs department


Adventa Lowe 

Олексій Пасічник — Creative Director 

Ігор Каракуц — Creative Group Head 

Катерина Амірханова — Senior Art Director 

Дмитро Сімонов — Senior Art Director 

Денис Урусов — Senior Copywriter 

Ольга Доброцька —  Senior Account manager


Lime Lite Studio 

Jon Gwyther — Director 

Willy Dettmeyer  - DOP 

Валік Семко — 1st AD 

Альберт Зурашвілі – Executive Producer 

Тетяна Шевчук – Line Producer 

 

Звук – Propeller

Постпродакшен – MentalDrive Studio 

Tweet
Попереднiй запис
Знавцем тижня стала молода мама з Києва
Наступний запис
Знавець 13 серпня вдячний інтуїції
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .