Від любові до знання

Tweet

Симпатія, чи навіть любов, – це почуття, які важко втримати у собі. Їх хочеться переживати знову і знову, ділитися з іншими та, зрештою, розповісти про них усьому світові. Особливо, коли мова про почуття до країни, в якій народився чи живеш.

Українці часто ховають їх за буденними клопотами та метушнею. Але часом просто «вибухають» нестримною щирістю. Саме так на одному диханні й пройшов наш проект «Поділіться любов’ю до України» – з жовтня минулого до липня цього року.

shutterstock_19080478_4  

За цей час він зачепив багатьох. На наш фотопортал завітало майже мільйон українців. Їхніми зусиллями на сайт було завантажено понад 100 000 знімків, п’яту частину з яких – через MMS з мобільних телефонів. Сьогодні www.iloveukraine.com.ua – це один з найбільших фотокаталогів України.

Публікуючи фото на сайті чи у соціальних мережах ми відкривали Україну один для одного. Разом з нами – і відомі українці: Богдан Ступка, Юрій Андрухович, Віталій Портніков, Руслана, Василь Козарь, СКАЙ, Сергій Жадан.

Певні, кожен прагнув дізнатися більшепро ті місця, красою яких насолоджувався під час перегляду фото. Можливо, навіть ловив себе на думці поїхати туди, поспілкуватися з мешканцями цих місць, розпитати про їхні традиції та побут. І в цьому немає нічого дивного: коли ти щось любиш, то намагаєшся знати про це якомога більше.

Наш новий проект «Знай Україну» для усіх, хто хоче знати про Україну більше та готовий довести, що його знання найкращі. Це проект, який допоможе нам усім відкрити для себе рідну країну, а відтак – ще більше пишатися нею.

Приєднуйтесь і доведіть, що саме ви знаєте її найкраще!

Tweet
Наступний запис
Українці зізналися, наскільки добре вони знають рідну країну
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарів немає

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .