Знавцем тижня стала вчителька англійської мови з Мукачева

Tweet

За перший тиждень проекту «Знай Україну» про нього дізналися у найвіддаленіших куточках нашої країни.

Не знаємо, як для вас, але для нас стартовий відрізок всеукраїнського SMS-тестування промайнув блискавично: не встиг Олег Скрипка у картатій сорочці особисто презентувати проекту «Знай Україну», як вже ми готові представити усій країні знавця першого тижня.

До останнього моменту ми сперечалися в редакції, хто ж із знавців дня зрештою відповість на найбільшу кількість запитань за підсумками тижня.У підсумку, кращий результат було показано у другий день проекту.

Автор тижневого рекорду – пані Віта з Мукачева, яка проходила тестування разом з чоловіком та сестрою.

IMG_1126

Слідом за вчителькою англійської мови йдуть двоє киян – Денис та Олена.

Olena1

Також серед знавців дня за підсумками першого тижня проекту є ще один житель Києва та журналіст з Одещини.

Виявляється, стати героєм нашого проекту може кожен, незалежно від того, в якому місті мешкає або чим у житті займається – серед них є вчитель, інженер, підприємець та журналіст.

Віктор Ганган (2)

Радує й те, що майже всі знавці долають тестування не поодинці, а разом з родичами, друзями та вірним помічником-інтернетом.

Також приємно дивитися на співвідношення правильних і неправильних відповідей. У стартовий день воно було на рівні 5:1, а зараз – лише трошки гірше – 4:1.

Чи то українці були вкрай скромними, відповідаючи на запитання соціологічного опитування напередодні старту проекту «Знай Україну», чи то вже беручи участь у ньому, вони серйозно покращили їх. Ми вибираємо другий варіант)

Загалом за перші 5 днів учасниками нашого проекту стало майже 10 000 українців, які разом дали майже 25 000 правильних відповідей, тобто в середньому 5 000 вірних відповідей щодня. Круто? Звісно, круто!)

Але пропонуємо на цьому не зупинятися, тому розповідайте про проект «Знай Україну» друзям та колегам, та мерщій долучайтесь разом з ними до спільноти тих, хто хоче знати про Україну більше!

Tweet
Попереднiй запис
До титулу знавця киянин Денис йшов два дні
Наступний запис
День 6-ий: серед кращих знавців України з’явився перший студент
Для того, щоб коментувати, потрібно бути авторизованим на сайті

Коментарі (4):

Рейтинг: 0

Результат учесників треба оприлюднювати, аби люди знали яку планку потрібно досягти, щоб на щось надіятись

Рейтинг: 0
Moderator, 07.08.2012 22:07

Добрий вечір!
Нажаль, ми не можемо розголошувати таку інформацію, щоб запобігти створенню несумлінними учасниками алгоритмів для програм-ботів.
Дякуємо за розуміння.

Рейтинг: 0
Дмитрий, 20.08.2012 08:30

Программы-боты тут абсолютно не при чем! Поскольку:
во первых - знание верхней планки не поможет в их создании
во вторых - если знать как написать подобную прогу применительно к данному проекту, то она прекрасно отработает и без верхней планки сгенерировав к примеру 678 ответов

Рейтинг: 0
Дмитрий, 20.08.2012 08:33

Программы-боты - это отмазка, на самом деле это коммерческий проект и открытие верхней планки просто отпугнет часть лохов (знай они сколько ответов надо дать за 30минут играть бы не стали)

Мультимедіа

Поради:

   

Перед участю у Проекті «Знай Україну» перевірте стан рахунку Вашого мобільного! Послуга надаватиметься, якщо баланс рахунку перевищуватиме 7,44 грн.

Надіслати запитання

Запитання i відповiді:

Дякуємо!
Ваше запитання було успiшно додано.
Як тільки його прогляне модератор, воно з'явиться на сайтi.

Не зареєстровані? Зареєструйтесь!

Вхід:

Е-пошта або телефон
Пароль

Забули пароль? Вам сюди .